καλησπερα αλεξανδρα!! κουκλος ο Oscar.. !!! θα ηθελα να ρωτησω.. stripping απο σκυλο σε σκυλο διαφερει? Η΄απο groomer σε groomer? Γιατι μερικα κουρεματα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι επιτυχημενα! Οποτε θα ηθελα την γνωμη σου σχετικα με το πρωτο κουρεμα του Romeo μου! Δεν θέλω να γινει σαν ν α φοραει κρανος...! Μπορω να το πω λες στον ανθρωπο που θα το παω ή θα με στραβοκοιταξει??? Ειναι 9 μηνών. Α! μένω στη Ρόδο.. μήπως εχεις καποιον να μου συστήσεις??
ειναι κουρεμενη στα ποδαράκια; Ο πιτσιρικος διπλα της ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... Ειναι ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΥΠΕΡΟΧΟΣ αν τον ειχα θα τον ζουλουσα ολη την ωρα... Να τα χαιρεσαι και τα δυο.
καλημέρα, ομολογώ οτι το πινακάκι είναι πολύ βοηθητικό διότι και εγώ είμαουνα σε "φάση" αναζήτησεις νέας τροφής διότι το δικό μου westie την έχει βαρεθεί την δικιά του και σκεφτόμουνα για την Royal Cannin για τα westie.